Formule 1 tweezitter tijdens DTM op Lausitzring

2022 DTM Red Bull Racing Lausitzring

Een echte fanervaring: voor de eerste DTM-race van het seizoen in Duitsland, van 20-22 mei op DEKRA Lausitzring Turn 1 powered by Autohero, brengt Red Bull de Oracle Red Bull Racing-tweezitter op het circuit.

De omgebouwde Formule 1-auto met V10-motor is een mega-attractie voor coureurs en fans en brengt Formule 1-flair en het bijbehorende geluid naar de regio Lausitz. De Oostenrijkse ex-Formule 1-coureur Patrick Friesacher zal de auto besturen.

Frederic Elsner, directeur event & operations van de DTM-organisatie ITR: “Dat we de Formule 1-auto tijdens het Lausitzring DTM-evenement zo uitgebreid mogen rijden en presenteren, is heel bijzonder. We danken Red Bull oprecht voor deze unieke fanervaring. We zijn verheugd dat we voor ons eerste evenement in Duitsland zo’n uitgebreid fanpakket hebben kunnen samenstellen. Naast DTM hebben we nog drie series in actie, hebben we de Fan Village met diverse activatieruimtes en een fenomenaal programma op het showpodium. En tot slot is kamperen op het circuit weer onbeperkt toegestaan. We zijn allemaal vol verwachting.”

Het tweezitterspektakel is te beleven op vrijdag van 15.50 tot 16.50 uur, op zaterdag van 12.00 tot 12.45 uur en van 17.45 tot 18.30 uur en op zondag van 12.00 tot 12.45 uur. Voordat de auto in actie komt op het 4.601 kilometer lange circuit, zal de prachtige machine, samen met een Porsche van het SSR Performance DTM-team en een Ferrari van het Red Bull AlphaTauri AF Corse DTM-team, eerst op het festivalveld te zien zijn. voor het stadion tijdens de Bundesliga-voetbalwedstrijd van RB Leipzig tegen FC Augsburg. Gerhard Berger zal aanwezig zijn tijdens de fanactiviteit in Leipzig en zal tijdens de rust een van de auto’s het stadion binnenrijden.

Aantrekkelijke ticketopties voor de race op DEKRA Lausitzring Turn 1 powered by Autohero, waar de talentenpool DTM Trophy en DTM Classic hun seizoenen van start gaan, en voor alle andere raceweekenden zijn verkrijgbaar in de DTM Ticket Shop (tickets.dtm. com), de DTM Ticket Hotline (+49 1806 991166) en eBay.de. Uitgebreide informatie over DTM en alle acht evenementen vindt u op de website DTM.com.

image © Red Bull