Red Bull Racing Esport in samenwerking met experts van HyperX

Red Bull Racing Esports

Het Red Bull Racing Esports-team zal zijn concurrentievoordeel naar een hoger niveau tillen dankzij een nieuwe samenwerking met de Amerikaanse gaming-experts HyperX. Als de officiële randapparatuurpartner van het Esports-team hebben onze chauffeurs toegang tot de toonaangevende gamingmuizen, toetsenborden en de HyperX Cloud Gaming Headsets van HyperX, die specifiek zijn ontworpen om gamers een voorsprong op de concurrentie te geven door middel van meer comfort.

In het afgelopen decennium heeft HyperX een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd bij gaminggemeenschappen over de hele wereld door randapparatuur te creëren die de game-ervaring verbetert en comfort en speelbaarheid biedt waarmee concurrenten scherp en gefocust kunnen blijven, of een race nu 30 minuten of zes uur duurt.

HyperX Cloud Gaming Headsets bieden niet alleen audio van topkwaliteit, zodat onze chauffeurs geen cruciale informatie missen, ze zijn ook licht van gewicht met oorschelpen en hoofdbanden van traagschuim om comfort en aanpassingsvermogen te garanderen.

In een reactie op de samenwerking zei Oliver Hughes, Chief Marketing Officer van Red Bull Racing Honda: “We zijn ongelooflijk trots op de groei en het succes van ons Esports-team, dat ons op zijn beurt in staat stelt samen te werken met andere marktleiders op dit gebied. Deelnemen aan zo’n grote verscheidenheid aan sim-raceseries is afhankelijk van het behouden van absolute focus en concentratie tijdens training en competitie. Onze chauffeurs verwerken een enorme hoeveelheid audio- en visuele informatie ongelooflijk snel en moeten in een oogwenk reageren zonder afleiding. Het hebben van de juiste randapparatuur is cruciaal en onze nieuwe samenwerking met HyperX zal de audio-ervaring en het concurrentievermogen van onze sim-racers verbeteren. “

Paul Leaman, Vice President, HyperX – EMEA voegt toe: “Red Bull is al lang een partner van HyperX, of het nu gaat om LIVE arena-toernooien of competities, dus het was een logische stap om ons partnerschap uit te breiden met sponsoring van het Red Bull Racing Esports-team. . We zien ook veel synergie tussen onze merken, aangezien Red Bull ‘vleugels geeft’ aan mensen en ideeën. HyperX wordt gedreven door passie om de gamingcultuur vorm te geven en elk individu in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen. “

Over HyperX
HyperX is de gaming-divisie van Kingston Technology Company, Inc., ’s werelds grootste onafhankelijke geheugenfabrikant. De missie van HyperX is al bijna 20 jaar om gamingproducten te ontwikkelen voor alle soorten gamers. Oorspronkelijk creëerde HyperX alleen high-speed geheugen en solid-state drives, maar heeft het zijn aanbod uitgebreid met; headsets, toetsenborden, muizen, microfoons, oplaadaccessoires, USB-flashstations en muismatten. Het bekroonde HyperX-merk staat bekend om het consequent ontwerpen van producten die superieur comfort, esthetiek, prestaties en betrouwbaarheid bieden. Het is deze reputatie die HyperX tot de keuze heeft gemaakt van beroemde ambassadeurs, professionele gamers, tech-enthousiastelingen en overklokkers over de hele wereld door consequent te voldoen aan de strengste productspecificaties met de beste componenten in hun klasse. HyperX heeft wereldwijd meer dan 75 miljoen geheugenmodules, 15 miljoen gaming-headsets, twee miljoen toetsenborden en een miljoen muizen geleverd.

Sluit je aan bij de wereldwijde #HyperXFamily op facebook.com/hyperxcommunity, ontdek hoe HyperX-producten je console-ervaring kunnen verbeteren en de prestaties kunnen verbeteren voor zowel jou als je pc, console of mobiel apparaat op hyperxgaming.com. Wat je vaardigheidsniveau ook is, welke genres je ook speelt, we omarmen alle gameliefhebbers overal met onze kernovertuiging: we zijn allemaal gamers.