Art Grand Prix met beste tijd in pre-seasontest Formula Regional European Championship by Alpine

2021 Formula Regional European Championship by Alpine

Op donderdag en vrijdag waren de Renault-motoren van het Formula Regional European Championship by Alpine, gecertificeerd door de FIA, in actie op het Circuit de Barcelona-Catalunya voor de tweede collectieve tests voorafgaand aan het seizoen.

De Zwitserse Grégoire Saucy (ART Grand Prix) zette de beste tijd neer van 1: 40.208s. De Fin Patrick Pasma (KIC Motorsport) en Paul Aron (Prema Team) uit Estland maakten de top drie compleet. De Franse Isack Hadjar (R-ace GP) was vijfde en beste van de rookies.

Net als bij Imola vorige week waren de top 20 minder dan een seconde uit elkaar.

Formule Renault Eurocup 2020

Respectievelijk derde in het algemeen klassement en winnaar van de BRM Awards aan het einde van het seizoen 2020, ontvingen de Argentijnse Franco Colapinto en de Spaanse David Vidales BRM Chronographes-uurwerken in Barcelona.

BRM Chronographes, partner van Formula Renault Eurocup, zal Victor Martins ook een uitzonderlijk horloge toekennen, speciaal ontworpen en gereserveerd voor de Formule Renault Eurocup-kampioenen.

Caio Collet krijgt ook een gepersonaliseerd horloge, net als Franco Colapinto en David Vidales. Teamkampioen R-ace GP ontving een prestigieuze BRM bureauklok.

Deze week

Op dinsdag en woensdag vindt het door de FIA ​​gecertificeerde Formula Regional European Championship by Alpine plaats op Circuit Paul Ricard voor de laatste collectieve tests voorafgaand aan het seizoen.

Vrijdag gaat het seizoen 2021 Clio Cup Europe van start op het Paul Armagnac Circuit in Nogaro. Er wordt verwacht dat 30 coureurs deelnemen aan de twee races van het Easter Cup-programma. Ga naar cliocup.fr voor meer informatie.