F4 kampioen Noel Leon met Arden naar FRECA 2022

Formula Regional European Championship 2022 Arden Motorsport Noel Leon

De lijst met coureurs die zullen deelnemen aan Formula Regional European Championship by Alpine wordt steeds langer. Het team van Arden Motorsport bevestigde eerder dit weekend te gaan racen met Noel Leon nadat hij F4 USA-kampioen was geworden in de laatste twee races op het Circuit of the Americas.

Een belangrijke titel voor de jonge Mexicaan, die in 2020 de kroon van NACAM Formula 4 heeft gedragen. Regerend F4-kampioen van de Verenigde Staten zal deelnemen aan de Europese series na te zijn getekend door het Red Bull Junior Team.

Noël Leon: “Ik ben aan een ongelooflijke achtbaanrit begonnen en ik ben erg enthousiast over alles wat er op mijn pad komt in 2022. Red Bull toonde veel vertrouwen door me mee te nemen in het juniorprogramma, iets waar ik erg trots op ben en Ik ben erg dankbaar voor de kans. Het is fantastisch dat ik zal racen op de beroemdste Europese Formule 1-circuits, met Monaco als de meest opvallende ronde. Het feit dat ik zal racen met meerdere titelwinnende outfit Arden Motorsport is alles wat ik me kan wensen. Het team heeft bewezen zeer capabel te zijn en er hangt een geweldige sfeer binnen het team.”

Ben Salter – Arden FRECA-teammanager: “We zijn erg trots om een ​​Red Bull Junior-coureur te runnen. Noel heeft geen ervaring met racen in Europa, dus het wordt een zeer uitdagend jaar voor hem om de circuits en de auto te leren kennen, maar we hebben een enorm potentieel gezien na een tweedaagse test eind december. Noel is een buitengewoon slimme jonge man en hoewel we maar een korte tijd samen hebben doorgebracht, heeft hij al indruk op ons gemaakt met het pakket dat hij naar de tafel brengt. We zullen ervoor zorgen dat we hem alles geven wat hij nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken en we zi