Alex Albon blijft bij Williams Racing na F1 seizoen 2022

F1 2022 Williams Racing Grand Prix Hongarije Hungary Alex Albon

Williams Racing is verheugd aan te kondigen dat Alex Albon deel zal blijven uitmaken van de line-up van het team in het Formule 1 wereldkampioenschap seizoen 2023 en daarna.

Alex zal voor het tweede achtereenvolgende seizoen voor het team racen na indruk te hebben gemaakt met opvallende prestaties, waaronder zijn debuutrace voor het scoren van punten voor Williams in Melbourne.

F1 2022 Williams Racing Grand Prix Hongarije Hungary Alex Albon

Alex Albon: Het is echt spannend om in 2023 bij Williams Racing te blijven en ik kijk ernaar uit om te zien wat we als team kunnen bereiken in de rest van dit seizoen en volgend jaar. Het team pusht hard om vooruitgang te boeken en ik ben erg gemotiveerd om deze reis voort te zetten en samen onze lessen verder te ontwikkelen.

Jost Capito, CEO en teambaas: Alex is een geweldige coureur en gewaardeerd lid van Williams Racing, dus we zijn verheugd te kunnen bevestigen dat we op lange termijn met hem zullen samenwerken. Alex brengt een geweldige mix van vaardigheden en inzichtelijke lessen die het team in de toekomst meer succes zullen brengen. Hij is een felle concurrent, is een populair en loyaal teamlid gebleken en we zijn verheugd dat hij ons een stabiele basis zal bieden om ons verder te ontwikkelen in dit nieuwe F1-autotijdperk.

VIAPLAY