Williams Racing en de Financial Times verlengen samenwerking

F1 2021 Williams Racing

Williams Racing is verheugd een verlenging aan te kondigen van de samenwerkingsovereenkomst van het team met de Financial Times voorafgaand aan het Formule 1-seizoen 2021.

Het partnerschap, dat begon in 2019, gaat nu het derde seizoen in en heeft sindsdien de zichtbaarheid van beide organisaties bij een wereldwijd en invloedrijk publiek vergroot. Door de combinatie van marketingactiva hebben de commerciële partners van het team toegang tot geïntegreerde sponsoring- en advertentieoplossingen.

Williams en de FT zullen blijven samenwerken aan de succesvolle Sports Innovators Series, die in 2020 werd gelanceerd als een forum om de sportgebieden te bespreken die een belangrijke transformatie ondergaan. Het logo van de Financial Times zal ook op de Formule 1-wagens van het team blijven staan ​​tijdens het Wereldkampioenschap Formule 1 in 2021.

In een reactie op de verlenging van de overeenkomst zei Tim Hunt, commercieel en marketingdirecteur voor Williams Racing: “We zijn verheugd dat we onze relatie met de Financial Times voor het seizoen 2021 kunnen voortzetten. Door met de FT samen te werken, versterken we ons kernaanbod aan partners en krijgen we als team een ​​groter bereik op wereldschaal. Door het partnerschap hebben we een unieke kans om ons merk te laten groeien en contact te leggen met nieuwe klanten, maar ook om onze hele partnerfamilie te ondersteunen om commercieel succes te behalen. We kijken ernaar uit om dit seizoen en de komende jaren voort te bouwen op onze relatie met de FT. “

David Buttle, FT Global Commercial Marketing Director voegde toe: “Het is fantastisch om ons partnerschap met Williams in dit nieuwe tijdperk voor het team te vernieuwen. Deze extensie weerspiegelt onze toewijding om het FT-merk te laten groeien ter ondersteuning van onze wereldwijde abonnementsactiviteiten. Uniek is dat dit partnerschap ons ook in staat stelt om samen met Williams te werken om geïntegreerde commerciële oplossingen te ontwikkelen die echt groter zijn dan de som der delen. We zijn verheugd om verder te bouwen op de sterke basis die we de afgelopen twee jaar hebben gelegd en wensen het team veel succes op het circuit in het Formule 1-seizoen 2021. ”