Campos Racing voegt jonge aas Hugh Barter toe aan coureurs line-up F4 Spanje

2022 Spanish F4 Campos Racing

Campos Racing is verheugd om de ondertekening van Hugh Barter aan te kondigen om zich in 2022 aan te sluiten bij de F4 Spain Championship-coureurs. De Japans-Australische Barter zal samenwerken met de Serviër Filip Jenić en de Deen George Kelstrup, die in de voorgaande weken werden aangekondigd.

Barter is een ander opkomend talent in de autosportwereld, die in Nagoya (Japan) werd geboren uit een Japanse moeder en een Australische vader. Na het starten van zijn racecarrière in Karting in 2016, maakte Barter vorig jaar zijn debuut in eenzittersraces in de F4 FFSA Academy in Frankrijk. Barter ging onmiddellijk van puntenscorer naar potentiële racewinnaar en claimde tijdens het seizoen twee overwinningen en acht podiumplaatsen. Als gevolg daarvan werd hij vice-kampioen in het rijdersklassement.

Barter zal nu een nieuwe stap voorwaarts zetten in zijn racecarrière en zich aansluiten bij Campos Racing om een ​​nieuwe Tatuus T-021 met halo-schoenen te besturen. Zijn officiële debuut bij Campos Racing vindt, net als zijn teamgenoten Jenić en Kelstrup, plaats op het Algarve International Circuit op 29 april-1 mei.

Adrián Campos (Sportief directeur van Campos Racing): “Het is een genoegen om een ​​enorm ervaren F4-coureur te hebben als Hugh, die vorig jaar vice-kampioen was in de Franse serie. Ons doel is om dat resultaat samen te verbeteren.”

Hugh Barter (Campos Racing-coureur van Formule 4 Spanje): “Ik voel me enorm opgewonden en vereerd om me bij zo’n prestigieus en bekend team te voegen. We zullen er dit jaar alles aan doen om met de kampioenstitel naar huis te gaan.”