KCMG is voorbereid op de FIA ​​Motorsport Games Paul Ricard

2022 FIA Motorsport Games KCMG Circuit Paul Ricard preview

KC Motorgroup Ltd. (KCMG) is volledig voorbereid op de FIA ​​Motorsport Games volgende maand, waarbij de in Hong Kong gevestigde fabrikant ervoor zorgt dat de vloot van KC MG-01-auto’s klaar is voor het evenement op Circuit Paul Ricard.

KCMG zal opnieuw de leverancier zijn van de hybride eenzitters voor de F4 Cup, net als voor het eerste evenement in Vallelunga in 2019. De auto’s zijn naar beneden geschud voorafgaand aan de tweede editie van de FIA ​​Motorsport Games op 28-30 Oktober.

2022 FIA Motorsport Games KCMG Circuit Paul Ricard preview

Er is belangstelling van veel nationale sportautoriteiten (ASN) voor het evenement, met een grid van minstens 20 auto’s die er zeer waarschijnlijk uitzien. De deadline voor deelname is vastgesteld op zondag 25 september.

Van de 20 coureurs die in 2019 deelnamen aan de F4 Cup, zijn er velen doorgegaan op de motorsportladder, zoals in de FIA ​​Formula 3, Super Formula en tijdens de 24 uur van Le Mans.

Coureurs zullen de eer hebben om voor hun land te strijden in de jacht op de gouden, zilveren en bronzen medailles. Er is een prijs van € 10.000 beschikbaar voor de winnende racer, die zal worden ingezet voor hun volgende stappen in de autosport en hen helpt op hun reis om een ​​succesvolle coureur te worden.

2022 FIA Motorsport Games KCMG Circuit Paul Ricard preview

Om zich te registreren, moeten coureurs overleggen met hun nationale sportautoriteit (ASN) om een ​​goedkeuringsbrief te verkrijgen waarmee ze hun land kunnen vertegenwoordigen in de door hen gekozen discipline. Inschrijvingen kunnen individueel worden ingediend via de volgende link:

https://motorsportgames-registration.fia.com:/account-creation/driver

PAUL IP KCMG OPRICHTER
“Ik ben erg enthousiast over de FIA Motorsport Games en verheugd om zoveel belangstelling voor het evenement te zien. KCMG en alle betrokkenen zijn gefocust op het voorbereiden van de auto’s en we hebben er vertrouwen in dat we weer minstens 20 auto’s op de grid zullen hebben, wat een fantastisch weekend zal opleveren.”