Nieuw talent Noah Strømsted met Campos naar F4 Spain Championship

Campos Racing is verheugd om Noah Strømsted aan te kondigen die zich bij het team zal vervoegen in het F4 Spain Championship. Het nieuwe talent zal komend weekend zijn debuut maken in de F4-raceserie in Spanje aan het stuur van een door Campos Racing gerunde Tatuus T-021-auto.

Strømsted, een 15-jarige coureur, had vorig jaar een fantastische start in de eenzitterraces in zijn thuisland. Hoewel hij geen eerdere race-ervaring in karting had, behaalde het jonge Deense talent negen overwinningen uit 12 races en werd hij algemeen vicekampioen, ondanks dat hij de eerste twee rondes oversloeg. Hoe dan ook, Strømsted bracht de titel van de Rookies mee naar huis en hij ging onmiddellijk naar de Campos Academy om zijn rijvaardigheid verder te verbeteren.

2022 Spanish F4 Championship Campos Noah Strømsted

Strømsted neemt deel aan de laatste twee rondes van de F4 Spain Championship-campagne van 2022, die plaatsvindt op Circuito de Navarra (1-2 oktober) en Circuit de Barcelona-Catalunya (12-13 november).

Adrián Campos (teambaas Campos Racing): “Ik heet Noah van harte welkom bij Campos Racing. Hij heeft uitstekende tests bij ons uitgevoerd en is absoluut klaar voor zijn debuut in de serie. Noah is een zeer getalenteerde coureur en ondanks zijn jeugd zeer gedisciplineerd. Zijn prestaties waren geweldig tijdens de testdagen, dus we verwachten dat hij samen met zijn teamgenoten zal strijden voor de beste plaatsen. Dit gezegd hebbende, we weten allemaal hoe nauw het Spaanse F4-kampioenschap is bevochten, maar we sluiten zijn kansen om te vechten voor een podiumplaats niet uit.”

Noah Strømsted (Campos Racing Driver of F4 Spain): “Ik ben erg opgewonden om eindelijk te racen. Ik heb de afgelopen maanden heel hard gewerkt voor dit moment, dus ik ben erg gemotiveerd om met Campos Racing in Navarra en Barcelona te racen. Racen tegen de coureurs die het hele kampioenschap hebben gereden, is een uitdaging die ik erg leuk vind en die me enorm zal helpen om mezelf in deze sport te blijven ontwikkelen. Ik wil mijn familie, sponsors, management en Escuderia Telmex bedanken voor hun hulp.”