Oleksandr Partyshev sluit zich aan bij Campos Racing for F4 Spain-programma 2021

2021 F4 Spain Oleksandr Partyshev Campos Racing

Campos Racing is verheugd Oleksandr Partyshev aan te kondigen voor zijn rijdersbestand gedurende het seizoen 2021 van de F4 Spanje-serie. Eerder dit jaar had Campos Racing Sebastian Øgaard, Pepe Martí en Álex García al bevestigd voor een spannend debuutseizoen in de op de Formule 4 gebaseerde raceserie.

De kartcarrière van Partyshev was kort maar intens toen het Oekraïense jonge talent verschillende kampioenschappen betwistte, waaronder de 2019 FIA Karting Academy Trophy waarin hij zesde eindigde, en categorieën in amper twee jaar. Partyshev sneed zijn tanden in eenzitterracen die deelnam aan het F4 United Arab Emirates Championship powered by Abarth en leverde sterke prestaties voorafgaand aan zijn debuut in de in Spanje gevestigde Formule 4.

De 7-rondenkalender bevat vijf evenementen in Jarama, Motorland, Cheste, Jerez en Barcelona en twee andere bijeenkomsten die in het buitenland plaatsvinden in Spa-Francorchamps (België) en Portimão (Portugal).

Adrián Campos-Suñer Torres (sportief directeur van Campos Racing): “Het is een genoegen om Oleksandr Partyshev namens Campos Racing te verwelkomen in het team. Oleksandr is een coureur met wie we eerder al werkten en we realiseerden ons hoeveel verbetering hij al heeft gemaakt in de Emiraten, waar hij aan het eind op het podium stond. We kijken ernaar uit om samen verder te verbeteren. ”

Oleksandr Partyshev (F4 Spanje-coureur van Campos Racing): “Ik kan mijn vreugde en trots niet in woorden uitdrukken om deel uit te maken van het legendarische en wereldberoemde Campos Racing-team! Ik zal mijn best doen zodat het team trots op me kan zijn! Ik geloof dat we met deze zeer professionele specialisten en getalenteerde teamgenoten nieuwe, hoogste toppen zullen kunnen bereiken! “