Conrad Laursen vervoegt zich bij Prema in Formule 4 kampioenschap 2021

F4 2021 Conrad Laursen © prema

PREMA Powerteam kondigt aan dat Conrad Laursen zich bij de line-up zal voegen voor het 2021 Italiaanse Formule 4-kampioenschap en geselecteerde evenementen van het ADAC Formule 4-kampioenschap.

De 15-jarige Deen maakt de overstap naar de Italiaanse Formule 4-serie na het behalen van de Deense Renault F4-titel in 2020 met twee overwinningen en in totaal acht podiumplaatsen uit negen races. Na zijn recente succes werd hij door de Deense Automobile Sports Union (DASU) uitgeroepen tot Talent van het jaar.

Laursen, afkomstig uit een solide kartingachtergrond, had eind vorig jaar de kans om de Italiaanse operatie te ontmoeten om te testen en is nu klaar om zich bij PREMA te voegen voor zijn eerste uitstapje in een van ‘s werelds meest competitieve F4-kampioenschappen.

Angelo Rosin – Teambaas
“We zijn erg blij om Conrad te verwelkomen in ons team van 2021. We hadden vorig seizoen al de kans om met hem samen te werken tijdens het testen, en ik moet zeggen dat we onder de indruk waren. We hebben al gewerkt in afwachting van het komende kampioenschap, ik ben er zeker van dat Conrad heeft wat nodig is om te slagen in zijn eerste seizoen op dit niveau en we kijken er naar uit om hem verdere vooruitgang te zien boeken. “

Conrad Laursen
“Ik ben ontzettend trots en blij om bij Prema Powerteam te komen werken. Mijn doel is altijd geweest om met Prema te rijden. Ik weet zeker dat dit de beste plek is om me als coureur te ontwikkelen. Ik kan niet wachten om te beginnen, en dat ben ik ook. zeker dat we samen geweldige resultaten zullen behalen. Ik wil Prema en mijn partners AF Corse UK bedanken voor het mogelijk maken van dit. “

images © premapowerteam.com