Het Formula Regional European Championship by Alpine terug op Mugello

Het Formula Regional European Championship by Alpine is terug tussen de Italiaanse grenzen voor de voorlaatste ronde van 2021 op Mugello. De uitdagende Toscaanse locatie, met snelle, ingrijpende bochten en zware hoogteverschillen, zal het laatste deel van het seizoen openen dat later in Monza zal eindigen.

PREMA Powerteam keert terug naar bekend terrein en rijdt op dezelfde locatie waar het een verbluffende hattrick leverde in het Formula Regional Championship 2020. De Est Paul Aron, die momenteel vijfde is in het klassement in een hecht peloton van coureurs die strijden om punten, heeft positieve herinneringen aan zijn F4-dagen in Mugello, met één overwinning op zijn naam in 2019.

De Spanjaard David Vidales keert terug naar Italië, waar hij het openingsevenement van het jaar in Imola won. Voor de 19-jarige is het doel om een ​​goede kwalificatievorm te tonen en van daaruit verder te gaan op de racedag. Last but not least, Rookie Dino Beganovic toonde tempo terug in Spanje en terugkerend op een circuit dat goed voor hem was tijdens zijn eerste run in F4 vorig jaar, wil hij zijn mede-rookies en meer ervaren rivalen een run voor hun geld geven.

Ralf Aron – Teammanager:”We zijn absoluut op een positieve weg die we hopen voort te zetten in Mugello. De terugkeer op het podium gaf het team een ​​grote boost van vertrouwen en we zijn nu klaar om te racen op een plek die we goed kennen. Hopelijk is het momentum, gecombineerd met onze hernieuwde inspanningen en het potentieel dat we hebben laten zien, zullen ons goede resultaten opleveren om het seizoen af ​​te ronden.”

Weekenddienstregeling
Vrijdag 8 oktober 2021
10:15 – Vrije training 1
14:00 – Vrije training 2

zaterdag 9 oktober 2021
09:30 – Kwalificatie 1
14:55 – Race 1

zondag 10 oktober 2021
09:00 – Kwalificatie 2
14:40 – Race 2