Larry Ten Voorde gaat voor titels Porsche Mobil1 Supercup en Porsche Carrera Cup in 2021

2021 GP-Elite Larry ten Voorde

Op een zonovergoten Circuit Zandvoort tijdens de Porsche Mobil1 Supercup Roll-out afgelopen woensdag maakte bij GP-Elite de kampioen Larry ten Voorde zijn opwachting.

Onder een strakblauwe hemel maakte de coureur bekend in seizoen 2021 weer vol gas te gaan in meer dan 1 klasse. Ten Voorde die hoog gemotiveerd is heeft er zin in om zijn tanden te zetten in de Porsche Mobil1 Supercup en Porsche Carrera Cup Deutschland kampioenschappen.

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik dit seizoen mijn 2020-titels in de Porsche Mobil1 Supercup en Porsche Carrera Cup Deutschland zal verdedigen. Samen met GP-Elite zullen we dit jaar weer hard vechten om het kampioenschap te winnen,”

“Maar ik zal niet alleen de Supercup rijden met GP-Elite, dit jaar zal ik ook de Carrera Cup Deutschland rijden met GP-Elite.” zei Ten Voorde.” Ik kijk er echt naar uit om met het team samen te werken en voort te bouwen op wat we vorig jaar zijn begonnen en nu strijden voor beide kampioenschappen. Dit jaar rijden we in de nieuwe Porsche 911 (992) GT3 Cup! Het eerste gevoel bij de nieuwe auto is goed! Dus alles is weer open en ik ga ervoor!